top of page
Werkplezier door teambuilding
Teambuilding door workshops

Workshop

Expeditie Werkplezier

In deze leuke workshop gaan je collega’s zelf aan de slag met het werkplezier van het team.

 

Samen maken ze een plan van aanpak voor de lange termijn. En voeren de dingen door die ze altijd al wilde doen en wij geven ze de tools en bakken inspiratie om daar nog eens een schepje bovenop te doen.

mijn naam is haas

Mijn Naam is Haas

'Goedemorgen!' roep je nietsvermoedend naar je collega's. Met je gebruikelijke bakkie koffie loop je naar je bureau. Daar ligt een envelop van een anonieme afzender. Je opent de envelop en leest de brief, hierin wordt duidelijk dat jij in het geheim een opdracht moet uitvoeren… En wat voor een!

Zijn jouw collega’s ook op de hoogte van het spel? En voert die ene collega nou een opdracht uit of gedraagt hij/zij zich altijd zo?

Werkbende staat voor je klaar

Een combi-pakket

Volg het werkspel Mijn Naam is Haas op met de workshop Expeditie Werkplezier, dán zit de sfeer er pas echt goed in! Boek beide teambuilding concepten met een pakketkorting van 10%. 

kampvuur

Teambuilding tijdens werkuren

Als partners in crime, creëren jouw collega's zelf een flinke funboost op de werkvloer. Ze kiezen de activiteiten uit die ze leuk vinden én gaan over tot actie. Het resultaat? Effectieve teambuilding tijdens werkuren. Bij WerkBende weten we als geen ander hoe je op een werkdag de boel op een leuke manier opschudt, zodat teambuilding ook echt een feestje wordt. Werk wordt met de lach leuker!
zwarte achtergrond
Een krachtige vorm van Teambuilding
 
Mijn naam is Haas is niet zomaar een spel; het is een krachtige vorm van teambuilding waar nieuwsgierigheid, plezier en uitdagingen samenkomen.  Als je zoekt naar een unieke manier om de banden binnen je team te versterken en samen grenzen te verleggen, dan is dit spel precies wat je nodig hebt.

Marco Vermeulen

Bedrijfsadviseur bij OOvB adviseurs en accountants

Zeker een aanrader! 
 
Wij hebben WerkBende ingeschakeld om onze kantoorsfeer een leuke boost te geven. En dat is meer dan gelukt!
 
Het spel is leuk opgezet en het zorgt voor veel hilariteit op kantoor. Wij zouden daarom Werkbende zeker aanraden bij andere kantoren.

Jelle Meijs

Finance Operations Specialist bij Loyal Interim

Er wordt bij de medewerkers veel meer georganiseerd dan voorheen
 
Na de workshop Expeditie Werkplezier wordt er bij de medewerkers onderling veel meer georganiseerd dan voorheen.  Ik ben blij met het resultaat!

André Stas

Eigenaar STAS Ophangsystemen

bottom of page