top of page
Raket werkbende

De WerkBende werkwijze

Bij WerkBende, helpen we jou om de dagelijkse kantoorsleur te doorbreken met een flinke fun-boost op de werkvloer. Teambuilding tijdens werktijd, noemen we dat! Onze roots in het onderwijs en onze ietwat rebelse geest, mixen we graag met onze ervaring in de wereld van entertainment en hospitality. Over geluksmomentjes gesproken :-) We laten ons daarbij inspireren door wat we noemen 'corporate antropologie’, wat gaat over de wetenschap van bedrijfsculturen.

Dankzij onze onderwijservaring weten we dat mensen sneller over gaan tot actie als iets leuk is én meteen toepasbaar in de praktijk. Onze workshop "Expeditie Werkplezier" is daar een perfect voorbeeld van. We gooien altijd wat gamification in de mix, want waarom zou leren niet een beetje als spelen mogen voelen? En geloof ons, dat werkt als een tierelier als je gedragsverandering wilt stimuleren. We weten als geen ander hoe je op een werkdag de boel op een leuke manier opschudt, zodat teambuilding ook echt een feestje wordt.

Samenhorigheid, werkplezier en persoonlijke aandacht voor elkaar, dat zijn niet zomaar loze kreten voor ons. Nee, dát is juist waar het in een fijne bedrijfscultuur om draait. Wij zijn er steevast van overtuigd dat wanneer je medewerkers met een grote grijns naar hun werk gaan, dat zich als een lopend vuurtje verspreidt naar collega's en klanten. Zo houd je niet alleen je huidige toppers aan boord, maar trek je ook nieuwe talenten en klanten aan.

Dus kom, laten we samen die kantoorsleur doorbreken en het werk (nóg) leuker maken, met een dikke knipoog en een grote glimlach. Check onze concepten maar eens voor een flinke dosis teambuilding tijdens werkuren of bekijk hier de leden van de WerkBende die het allemaal mogelijk maken. 


Werk wordt met de lach leuker!​

zwarte achtergrond

Na de workshop Expeditie Werkplezier wordt er bij de medewerkers onderling veel meer georganiseerd dan voorheen.  Ik ben blij met het resultaat!

André

Eigenaar STAS Ophangsystemen

Logo stas
bottom of page