top of page
zwarte achtergrond

Als georganiseerde bende strijden wij voor meer teambuilding op de werkvloer, omdat wij vinden dat iedere medewerker het recht heeft om met zin naar het werk te gaan. 

De WerkBende

Jeanette van Horssen

Conceptontwikkeling

Jeanette werkbende.

“Ik heb het geluk gehad dat ik bij verschillende bedrijven heb gewerkt die fun en humor op de werkvloer tot een kunst verheven hadden”, aldus Jeanette. “Ik merkte dat er bij deze organisaties iets bijzonders gebeurde in de bedrijfscultuur: was er stront aan de knikker? Dan waren de collega’s vanuit alle hoeken van de organisatie er als de brandweer bij om je te helpen. Work hard. Play hard. Letterlijk!”

 

Met deze les én haar ervaring in Business Innovation, communicatie en entertainment, creëert Jeanette nieuwe concepten die zorgen voor meer fun en onderlinge binding op de werkvloer tijdens werkuren. Hierbij laat ze zich inspireren door corporate antropologie. 

Rosa Suikers

Trainer en gangmaker

Rosa werkbende

Voor originele invalshoeken en een frisse blik mag je bij Rosa aankloppen. 

"Eerder werkte ik jaren als docent Nederlands, waardoor ik nu snel inschat welke invalshoek het beste werkt voor welke doelgroep. Elke workshop is daarom nét even anders dan de vorige. Met voorbeelden die uit het leven gegrepen zijn, want humor ligt gewoon op de (werk)vloer.”

Binnen het team van WerkBende is zij onze creatieve invalshoek deluxe.

Disclaimer: bij elke workshop die Rosa verzorgt, zijn een brede lach en een persoonlijke noot gegarandeerd.

Binnenkort...

volgt

Open vacature werkbende

Binnenkort introduceren we hier een nieuw lid van de WerkBende

bottom of page