top of page
mijn naam is haas op de werkvloer

Mijn Naam is Haas

'Goedemorgen!' roep je nietsvermoedend naar je collega's. Met je gebruikelijke bakkie koffie loop je naar je bureau. Daar ligt een dossier van een anonieme afzender. Je opent het en leest de brief, hierin wordt duidelijk dat jij in het geheim een opdracht moet uitvoeren… En wat voor een!

 

Zijn jouw collega’s ook op de hoogte van het spel? En voert die ene collega nou een opdracht uit of gedraagt die zich altijd zo?

 

Programma

De contactpersoon van WerkBende verdeelt de opdrachten over zijn of haar collega's, zonder dat iemand het ziet. Afzender onbekend dus ;-)

 

Gedurende twee dagen ontvangen elke dag een aantal medewerkers een opdracht op hun bureau. Bij het correct uitvoeren van de opdracht ontvangt de betreffende medewerker een tip over de vindplaats van een te gekke prijs. En dan is de kunst wie die prijs als eerste vindt... Lachsalvo's gegarandeerd!

De opdrachten zijn enorm gevarieerd en passen dus altijd bij het karakter van elke individuele medewerker. 

Op de derde dag ontvangen de medewerkers die de opdracht correct hebben uitgevoerd een tip voor de vindplaats van een heerlijke prijs!

 

Duur

3 dagen (tijdens werktijd)

Deelnemers

Vanaf 10 personen

vuurwerk op de werkvloer
zwarte achtergrond
Een krachtige vorm van Teambuilding
 
Mijn naam is Haas is niet zomaar een spel; het is een krachtige vorm van teambuilding waar nieuwsgierigheid, plezier en uitdagingen samenkomen.  Als je zoekt naar een unieke manier om de banden binnen je team te versterken en samen grenzen te verleggen, dan is dit spel precies wat je nodig hebt.

Marco Vermeulen

Bedrijfsadviseur bij OOvB adviseurs en accountants

Zeker een aanrader! 
 
Wij hebben WerkBende ingeschakeld om onze kantoorsfeer een leuke boost te geven. En dat is meer dan gelukt!
 
Het spel is leuk opgezet en het zorgt voor veel hilariteit op kantoor. Wij zouden daarom Werkbende zeker aanraden bij andere kantoren.

Jelle Meijs

Finance Operations Specialist bij Loyal Interim

Er wordt bij de medewerkers veel meer georganiseerd dan voorheen
 
Na de workshop Expeditie Werkplezier wordt er bij de medewerkers onderling veel meer georganiseerd dan voorheen.  Ik ben blij met het resultaat!

André Stas

Eigenaar STAS Ophangsystemen

bottom of page