top of page
expeditie werkplezier

Expeditie Werkplezier

Werk wordt met de lach leuker

 

Als je plezier hebt in je werk, voelen je collega’s en familie dat ook. ­Werkplezier werkt aanstekelijk, en het draagt bij aan de loyaliteit en binding van je medewerkers.

 

Maar hoe verhoog je werkplezier?

Tijdens de actieve workshop Expeditie Werkplezier gaan je ­collega’s zelf aan de slag om hun werkdag nog leuker te maken, ze bedenken teambuildingsactiviteiten die plaatsvinden tijdens werkuren (zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit). Zogenaamde ´kampvuurmomentjes´, die zorgen voor meer onderlinge binding en plezier.

Jullie voeren de dingen door die jullie altijd al wilden doen en wij geven je de tools en bakken inspiratie om daar nog eens een schepje bovenop te doen.

We schrijven de deelnemers niks voor, want je collega's weten zelf het beste wat hen plezier en ­energie geeft (en wat niet). En daar helpen wij van ­WerkBende bij, want ­anderen een leuke werkdag b­ezorgen, daar worden wij weer blij van :-)
 
Het resultaat
Uit de workshop volgt een lijst van ideeën, bedacht én gekozen door de medewerkers zelf. Een groep ambassadeurs - de feestcommissie - staat op en zorgt voor de uitwerking en opvolging van alle ideeën op de lange termijn. We zorgen ervoor dat er een leuke, blijvende reminder komt bij jullie in de kantine, zodat de uitkomsten van deze expeditie top-of-mind blijven; een kalender op A1 formaat, waarin alle verjaardagen, jubilea én de bedachte activiteiten in worden opgenomen. 

Werk wordt met de lach leuker! 🤗

Voorpret
Wij geloven dat voorpret bijdraagt aan een positieve beleving. Daarom sturen we ter aankondiging van de workshop deze uitnodiging naar de deelnemers. Zodat ze vast hun lachspieren kunnen trainen. En geloof ons, die gaan ze nodig hebben ;)

expeditie werkplezier spiegel

Wat levert het op?

  • Je wil investeren in de loyaliteit en onderlinge binding van je medewerkers. Het werkplezier binnen je team(s) vind je dan ook erg belangrijk.
     

  • Je houdt van (inter)actieve workshops: je collega´s gaan tijdens Expeditie Werkplezier zelf direct aan de slag met het verbeteren van de onderlinge binding en werksfeer, de teambuilding tijdens werktijd.
     

  • Door middel van gamification dagen we jullie uit om extra creatieve oplossingen te bedenken. Én natuurlijk zorgen we voor extra werkplezier tijdens de workshop.

 

Inhoud

 

Tijdens de workshop start de expeditie. Na een bom aan inspiratie, starten de praktijkopdrachten gericht op het verhogen van het werkplezier binnen jullie organisatie. Wie bedenkt de leukste ideeën en zorgt voor meer onderlinge binding en een gezellige werksfeer? Tijdens Expeditie Werkplezier zorgt ons Bendelid natuurlijk op een ludieke manier voor extra plezier tijdens de workshop. 

Inhoud workshop

Introductie en korte presentatie met uitleg van de workshop, inspiratie en praktijkvoorbeelden. En daarna... Op expeditie naar meer werkplezier.

Duur

3-4 uur

Opvolging

De expeditie is voorbij, maar wij gaan door. We houden contact met de ambassadeurs en geven waar nodig sturing en tips. 

Meer weten?

Vraag een kennismakingsgesprek aan. 

 

Werk wordt met de lach leuker :)

zwarte achtergrond
Een krachtige vorm van Teambuilding
 
Mijn naam is Haas is niet zomaar een spel; het is een krachtige vorm van teambuilding waar nieuwsgierigheid, plezier en uitdagingen samenkomen.  Als je zoekt naar een unieke manier om de banden binnen je team te versterken en samen grenzen te verleggen, dan is dit spel precies wat je nodig hebt.

Marco Vermeulen

Bedrijfsadviseur bij OOvB adviseurs en accountants

Zeker een aanrader! 
 
Wij hebben WerkBende ingeschakeld om onze kantoorsfeer een leuke boost te geven. En dat is meer dan gelukt!
 
Het spel is leuk opgezet en het zorgt voor veel hilariteit op kantoor. Wij zouden daarom Werkbende zeker aanraden bij andere kantoren.

Jelle Meijs

Finance Operations Specialist bij Loyal Interim

Er wordt bij de medewerkers veel meer georganiseerd dan voorheen
 
Na de workshop Expeditie Werkplezier wordt er bij de medewerkers onderling veel meer georganiseerd dan voorheen.  Ik ben blij met het resultaat!

André Stas

Eigenaar STAS Ophangsystemen

bottom of page